ialovenionline
6169735789442 1

Proces penal pentru un minor din Ialoveni: A fost prins beat la volanul unei motociclete

20 mai 2022
425 vizualizări

Un minor de 16 ani din Ialoveni a fost prins beat la volanul unei motociclete în cadrul operațiunii „Motociclistul” organizată de către polițiștii din raionul Ialoveni. Fiind testat cu alcooltestul s-a înregistrat o concentrație de 0,34 mg/l alcool în aerul expirat. În cadrul operațiuni un alt tânăr a fost prins beat la volanul unei mașini.

Potrivit polițiștilor, în cadrul operațiunii a fost depistat beat la volan: „Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui automobil în stare de ebrietate a fost și el stopat de polițiștii din Ialoveni. Acesta avea 0,55 mg/l vapori de alcool în aerul expirat”, spune poliția.

Ulterior, mijloacele de transport au fost ridicate la parcarea specială, iar pe numele celor doi au fost inițiate procese penale, pentru a fi stabilite toate circumstanțele.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

90 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările