ialovenionline

Guvernare locală

28 iunie lipsa apa Alebeni

Puhoi: Proiectul de micșorare a tarifului la apă nu a fost aprobat de consilieri

29 iulie 2023
298 vizualizări

Proiectul de micșorare a tarifului la apă nu a fost aprobat de consilierii din Puhoi, la ultima ședință a Consiliului local. În prezent, tariful la apă pentru locuitorii satului Puhoi este de 13 lei, iar în cadrul ședinței, s-a propus micșorarea tarifului până la 11 lei. Propunerea însă nu a fost aprobată.

Pentru micșorarea tarifului până la 11 lei au votat doar 5 consilieri. Trei consilieri au fost contra, optând pentru păstrarea tarifului actual, iar restul s-au abținut.

„Subiectul a fost discutat inițial în comisii și parcă toți au fost de acord cu micșorarea tarifului. La ședință însă s-a decis menținerea tarifului actual, de 13 lei per m3. S-a discutat că banii ce vor fi acumulați vor fi păstrați în fondul de rezervă pentru a efectua reparația fântânilor, pentru piese de schimb, pentru că totul s-a scumpit”, a explicat pentru IaloveniOnline secretara Consiliului.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările