ialovenionline
178717 149791

Răzeni: O femeie ar fi fost violată de un tânăr, în  acest weekend

31 iulie 2023
3928 vizualizări

O femeie de 45 de ani ar fi fost violată de un tânăr, fiind în stare de ebrietate alcoolică, în  acest weekend, la o stână din Răzeni. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ialoveni, la 29 iulie curent, poliția din Ialoveni a fost sesizată precum că o femeie ar fi fost violată. 

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit preliminar, că pe teritoriul unei stâne, un tânăr de 19 ani fiind în stare de ebrietate alcoolică ar fi violat o femeie de  45 ani. 

Victima a fost îndreptată pentru efectuarea expertizei medico-legale, pe caz fiind inițiat un proces penal în baza art. 171 Cod Penal, pe faptul violului”, precizează ofițera de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco. 

Tânărul a fost reținut pe un termen de 72 ore.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările