ialovenionline
razeni

Răzeni: Patru candidați printre care și actualul primar candidează la funcția de primar. Vezi cine sunt consilierii propuși

13 octombrie 2023
3209 vizualizări

Patru persoane s-au înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar al comunei Răzeni. Este vorba de Adelina Ghețiu – Partidul Acțiune și Solidaritate, Crețu Ion – Partidul Liga Orașelor și a Comunelor, Preda Valentin – candidat independent și Grușevschi Valentin – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. 

CANDIDATI 2023 PRIMAR RAZENI

Adelina Ghețiu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate are 58 de ani este prosesoară, iar actualmente deține funcția de șefă de departament la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.

Crețu Ion, candidatul Partidului Liga Orașelor și a Comunelor este actualul primar al comunei Răzeni. În 2019, el a candidat pe lista Partidului Popular Român, iar în 2015 a fost ales pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Preda Valentin este candidatul Independent, care a fost consilier local în Răzeni timp de 8 ani.

Grușevschi Liviu, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova are 39 de ani, este de profesie silvicultor. Actualmente lucrează în calitate de inspector la Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi.

Pentru funcția de consilier cinci partide au depus liste cu candidați. Partidul Acțiune și Solidaritate a înaintat o listă cu 17 candidați, Partidul Liga Orașelor și a Comunelor a înaintat 119 candidați, Partidul Liberal Democrat din Moldova a înaintat 9 candidați, iar Partidul Politic Partidul Schimbării și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova câte 10 candidați.

consilieri 2023 razeni PAS
consilieri 2023 razeni PAS2
consilieri 2023 razeni pldm
consilieri 2023 razeni prsm
candiati consilieri 2023 Razeni loc
consilieri 2023 razeni partidul scimbarii

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările