ialovenionline
f4 0

Razii în satul Ulmu: Inspectorii au descoperit o vânătoare fără licență

14 ianuarie 2022
619 vizualizări

Inspecția pentru Protecția Mediului Ialoveni a efectuat pe 12 ianuarie razii în localitatea Ulmu cu privire la contracararea braconajului și tăierilor ilicite de păduri. Astfel, inspectorii au depistat o vânătoare fără autorizație și întocmind un proces-verbal. La fața locului au venit și colaboratorii poliției, care au confiscat arma. 

Potrivit șefului interimar al  Inspectoratului Protecției Mediului din Ialoveni, Igor Lazari, în localitatea Ulmu a fost depistată o vânătoare individuală fără autorizație, în urma căreia s-a aplicat o amendă în conformitate cu art.128 alin.2, Codul Contravențional. „Amenda a fost aplicată în mărime de 50 de unități, reprezentând 2.500 de lei și i-a fost ridicată arma. Ulterior i se va ridica și dreptul de vânător”, a declarat pentru Ialovenionline, Igor Lazari.

De la începutul anului curent, este unicul caz de acest gen în raionul Ialoveni, iar pe 15 ianuarie este închiderea sezonului de vânătoare.

În  cadrul raziilor au fost verificați și  transportatorii de masă lemnoasă din raza raionului Ialoveni. Pentru masa lemnoasă care au fost supuse verificărilor, toate actele au fost în regulă. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările