ialovenionline

Guvernare locală

Blank 2 Panel Portraits Comic Strip 1

Redenumirea unei stradele – pe ordinea de zi a ședinței Consiliului din Puhoi

16 mai 2024
175 vizualizări

Consilierii locali din Puhoi se întâlnesc în ședință ordinară, vineri 17 mai, ora 14:00, în incinta primăriei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primara localității Nadejda Carajea, pe ordinea de zi sunt 11 subiecte. Proiectele de decizie nu au fost publicate până în acest moment.

Alocarea mijloacelor financiare, rectificarea bugetului, expunerea la licitație a unei încăperi, completarea regulilor ce ține de întreținere a animalelor și a păsărilor domestice pe lângă gospodăriile private de pe teritoriul satului sunt câteva din subiectele propuse pe ordinea de zi a ședinței.

De asemenea, consilierii vor redenumi stradela ce duce spre biserica din localitate. Această stradelă va purta numele bisericii, „Sfântul Ierarh Nicolae”. Primara localității Nadejda Caragea spune că redenumirea stradelei are loc în contextul hramului localității, ce se va sărbători pe 22 mai, în cinstea sărbătorii „Sfântul Ierarh Nicolae”.

Într-o postare pe o rețea de socializare, primăria informează despre programul cultural care se va desfășura de hramul localității.

438169000 1404270884302349 7523880935102123253 n


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările