ialovenionline

Guvernare locală

sedinta costesti 2021Foto: ședința Consiliului sătesc Costești din 26 februarie 2021

Redeschiderea cantinei sociale, conservarea fântânilor publice, desecarea canalelor – acestea, dar și alte subiecte, pe ordinea de zi a Consiliului sătesc Costești

28 aprilie 2021
659 vizualizări

Vineri, 30 aprilie 2021, va avea loc ședința Consiliului sătesc Costești. Pentru Ordinea de zi sunt propuse 14 subiecte, însă primăria nu a făcut publice proiectele de decizii, chiar dacă în condițiile actuale de pandemie, pentru majoritatea cetățenilor, internetul reprezintă singura posibilitate de a fi la curent cu procesul decizional și gestionarea banilor publici.

Cei 21 de consilieri sătești vor adopta decizii în privința redeschiderii cantinei sociale pentru persoanele în etate, conservării fântânilor publice în care apa nu este potabilă și desecării canalelor spre râul Botna care inundă frecvent gospodăriile din zonă. 

Totodată, se va lua decizia în privința premierii celor mai curate și amenajate regiuni din sat, pentru care sunt preconizate premii în valoare de 15000, 10000 și 5000 lei.

Toate subiectele de interes public pot fi consultate în Ordinea de zi a ședinței Consiliului sătesc Costești din 30 aprilie 2021:

ordine de zi costesti 30 04 2021

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările