ialovenionline
bani a3f56104953b7a4ace8496f74df390e7Print

REGULAMENT// Concurs pentru cel mai bun vin de casă „Polobocul de aur 2021”

9 februarie 2022
456 vizualizări

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a Republicii Moldova organizează cea de-a XX-a ediție a concursului anual „Polobocul de aur 2021”. Persoanele fizice din raion care produc vin în condiții de casă sunt îndemnate să participe la concurs și să prezinte 2 monstre de vin comitetului organizatoric al CCI sau Consiliului Raional Ialoveni până la data de 4 martie 2022.

Monstrele de vin vor fi prezentate în butelii de sticlă curate şi etichetate. Pe etichetă se va indica informația despre producătorul de vin.  Nu se admite prezentarea mostrelor în recipiente din materiale plastice. Persoanele care doresc să participe la concurs, depun o cerere de formă tipizată.

Concursul se va desfășura în două etape. Prima etapă se va desfășura în perioada februarie – martie 2022, unde se va degusta mostrele de vin la nivel regional cu desemnarea învingătorilor. A doua etapă se va desfășura în perioada 15 – 31 martie 2022 – degustarea vinurilor selectate la nivel regional.

Etapa de jurizare va avea loc la Chișinău iar comisiile de degustare vor fi formate din experți, vinificatori și reprezentanți ai CCI.

Premierea învingătorilor, cu înmînarea solemnă a premiilor, are loc în cadrul Sărbătorii Ziua Națională a Vinului sau altui eveniment organizat de către CCI a RM.
Scopul concursului este de a remarca cei mai buni producători de vin de casă, a ridica cultura de consum și a efectua schimbul bunelor practici ce țin de cultura și activitatea vitivinicolă, prin intermediul diferitor proiecte de instruire și școlarizare.

Mai jos puteți vedea regulamentul de participare.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările