ialovenionline
renato usatai ialoveniFotografie de pe pagina de FB a lui Renato Usatîi cu echipa din raionul Ialoveni

Renato Usatîi anunță că: „punem țara la cale în raionul Ialoveni”

8 mai 2021
1800 vizualizări

Vin alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie și partidele politice încep să-și organizeze echipele locale pentru campania electorală din vara anului 2021.

Într-o postare pe pagina de FB Renato Usatîi anunță că „punem țara la cale în raionul Ialoveni” și publică o fotografie cu echipa partidului său din Ialoveni. Postarea o puteți vedea aici.

O fotografie în care se regăsesc și foști membri și activiști ai Partidului Democrat din Moldova, dar și din alte partide, care în ultimii ani au dispărut practic de pe scena politică.

În primul tur al alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020, Renato Usatîi a acumulat în raionul Ialoveni 10,66% de voturi și s-a clasat pe poziția a 3-a, după Igor Dodon cu 15,65% și Maia Sandu cu 55,31% de voturi adunate în raionul Ialoveni.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările