ialovenionline

Guvernare locală

lucrarile de reconstructie la Liceul Teoretic „Andrei Vartic din orasul IaloveniLucrări de reconstrucție la Liceul Teoretic „Andrei Vartic” din orașul Ialoveni în 2020

Reparații de milioane de lei ale școlilor din raionul Ialoveni

2 aprilie 2021
564 vizualizări

La prima vedere pare doar un simplu document cu multe date contabile dintr-o procedură birocratică. Însă la o analiză mai atentă relevă câte milioane de lei sunt investite anual în reparația clădirii școlilor din raionul Ialoveni.

La ședința din 4 martie 2021, Consiliul raional Ialoveni a aprobat o decizie „Despre transmiterea valorii lucrării efectuate la reparația capitală a edificiilor instituțiilor educaționale în anul 2020”.

Prin această decizie a fost aprobată o procedură birocratică prin care un volum de lucrări efectuate din banii din bugetul raional au fost transmise la balanța contabilă a primăriilor din raion, unde se află instituțiile școlare respective.

Pentru vedea valoarea lucrărilor, vedeți detalii în documentul de mai jos:

volum lucrari transmise primarii 1
volum lucrari transmise primarii 2
volum lucrari transmise primarii 3

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările