ialovenionline

Guvernare locală

teren 15 ha costestiCaptură foto geoportal.md

Rezultatele licitației unui teren de 15 hectare au fost ascunse de către Primăria Costești

20 aprilie 2022
2526 vizualizări

Pe data de 18 aprilie 2022, Primăria Costești a publicat o decizie potrivit căreia a fost aprobat rezultatul licitației de vânzare-cumpărare “cu strigare” a unui teren agricol de 15 hectare, la prețul de 3 milioane de lei. Documentul a fost încărcat în Registrul de Stat al Actelor Locale din care a fost radiat numărul cadastral al terenului, suprafața, prețul, dar și câștigătorul licitației, sub pretextul protecției datelor cu caracter personal. 

date caracter perosnal costesti
decizie teren 15 ha costesti

Menționăm că niciuna din informațiile ascunse nu reprezintă date cu caracter personal și nu cad sub incidența Legii pentru protecția datelor cu caracter personal

Terenul este situat la intrarea în satul Costești, are numărul cadastral 55155021020 și a fost adjudecat de către Ariadna Unic SRL. Publicăm mai jos decizia cu toate datele neradiate:

decizie teren 15 ha costesti 2

În document, Primăria Costești face referire la un proces verbal al comisiei de licitație din 5 aprilie 2022. Pe site-ul primăriei www.costești.md, la compartimentul Transparență/Licitații ultimul anunț al unei licitații este din 30 septembrie 2020. Pe pagina de Facebook, primăria a publicat în ultimele două luni informații despre un seminar, impozite, incendii de vegetație, refugiați, însă nici un anunț de participare la licitație sau oricare informație aferentă. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările