ialovenionline

Guvernare locală

Rusestii Noi IaloveniOnline

Ruseștii Noi: Consilierii vor repartiza beton pentru câteva străzi din localitate, la următoarea ședință a Consiliului

11 septembrie 2023
724 vizualizări

Primarul comunei Ruseștii Noi a semnat o dispoziție de convocare a ședinței ordinare a consiliului local. Pe ordinea de zi sunt 9 subiecte. Ședința este publică și va avea loc mâine, 12 septembrie, ora 16:00, în incinta Primăriei Ruseștii Noi.

Printre subiectele ce vor fi discutate se numără: desemnarea candidaturilor pentru organele electorale, repartizarea betonului pentru a câteva străzi din localitate, din cele 10 selectate anterior, conferirea titlului de „Cetățean de Onoare al comunei Ruseștii Noi” primarului comunei Domnești, județul Ilfov, dar și scutirea de plată a serviciilor de aprovizionare cu apă a Primăriei Ruseștii Noi, Muzeului și a Casei de Cultură, cu trecerea acestor sume la pierderi.

1
2
3
4
5
6
6.1
7
8


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările