ialovenionline
sa stins efim agrici 4472 1641656381

S-a stins din viață președintele Asociației de fotbal din Ialoveni, Efim Agrici

9 ianuarie 2022
753 vizualizări

Anunțul a fost făcut de către Federația de Fotbal din Moldova (FMF) printr-un comunicat adresat rudelor.

„Cu profundă tristeţe am primit vestea despre trecerea în neființă, la vârsta de 63 de ani, a președintelui Asociației de fotbal din raionul Ialoveni și fostului membru al Comitetului Executiv al FMF, Efim Agrici. Federația Moldovenească de Fotbal, în numele întregii comunități fotbalistice, exprimă sincere condoleanțe și sentimente de compasiune rudelor, prietenilor și tuturor celor care l-au cunoscut pe Efim Agrici. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se arată în comunicat.

Efim Agrici a fost un mare susținător și promotor al fotbalului în regiunea centru a țării. A fost președintele echipei Viișoara Mileștii Mici. De-a lungul anilor, a condus și Asociația Raională de Fotbal din Ialoveni. De asemenea, în perioada 2005-2021 a fost membru al Comitetului Executiv al FMF.

Totodată, Efim Agrici a fost oenolog, responsabil de vinificație la Vinăria Agrici, afacere gestionată împreuna cu familia sa.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările