ialovenionline
Captura de ecran din 2024 06 24 la 11.53.40

Satul Cigîrleni a semnat un Acord de înfrățire cu comuna Tomșani din România

24 iunie 2024
335 vizualizări

Primarul comunei Cigîrleni, Sergiu Erizanu, a semnat un Acord de înfrățire și colaborare cu comuna Tomșani, județul Prahova. Acordul a fost semnat ieri, 23 iunie, în cadrul Festivalului „La Vatra Plăcintelor”, la care a fost invitat  și primarul comunei Tomșani, Mihai Florin Pelin. 

Primarul comunei Tomșani și-a exprimat bucuria și convingerea că localitățile Cigîrleni și Tomșani vor avea proiecte frumoase, ce vor duce la dezvoltarea celor două comunități. 

Captura de ecran din 2024 06 24 la 11.54.42

Foto: rlive.md

Tomșani este o comună în județul Prahova, Muntenia, România, formată din satele Loloiasca, Măgula, Sătucu și Tomșani. Conform recensământului din 2022, populația comunei Tomșani este de 3,908 de locuitori. Comuna Tomșani are un acord de înfrățire semnat și cu comuna Ruseștii Noi din Raionul Ialoveni. În urma semnării acestui acord, Casa de Cultură din comuna Ruseștii Noi a fost dotată gratuit cu sistem de supraveghere video.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările