ialovenionline
Valeriu Oloieru

Școala Sportivă din Ialoveni are un nou director

8 decembrie 2023
1881 vizualizări

Școala Sportivă penru Copii și Tineret din Ialoveni are un nou director. Este vorba despre Valeriu Oloieru, antrenor și director adjunct al Școlii. Consiliul Raional Ialoveni a aprobat astăzi numirea acestuia în funcție pe o perioadă de 5 ani, începând de astăzi, 8 decembrie 2023. 

Valeriu Oloieru are 43 de ani și activează în cadrul acestei instituții de mai bine de 20 de ani. „15 ani am activat ca și director adjunct. Am asigurat și interimatul funcției de director de vreo două ori. Ne-am propus, împreună cu colectivul, obiective mari. Sper că împreună o să le realizăm”, a declarat Valeriu Oloieru în cadrul ședinței.

Consilierul PSDE Ion Sula a ținut să mulțumească fostului director al Școlii, Gheorghe Stegarescu, căruia consilierii i-au aprobat astăzi încetarea exercitării interimatului funcției. De menționat că Gheorghe Stegarescu va activa în continuare ca și antrenor în cadrul Școlii Sportive din Ialoveni.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările