ialovenionline
Screenshot dfssgbs06 27 15.02.12

Se convoacă ședința consiliului local Malcoci. Consilierii vor vota includerea unor terenuri în hotarele intravilanului localității

27 iunie 2023
331 vizualizări

Consilierii satului Malcoci se întâlnesc în ședință ordinară, vineri, 30 iunie, ora 15:00, în incinta primăriei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul localității, Serghei Puiu. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte ce prevăd schimbarea modului de folosință a unor terenuri agricole și includerea unor terenuri în intravilanul localității. De asemenea, sunt prevăzute și corectarea erorilor în procesul de transmiterii în proprietate a terenurilor și aprobarea documentației cadastrale.

Potrivit proiectelor de decizie, solicitate de Ialovenionline, consilierii ar putea vota includerea în intravilanul localității a mai multor terenuri ce sunt amplasate în adiacentul hotarelor intravilanului și utilizarea lor pentru construcții locative. Potrivit proiectului de decizie nr. 4, sunt 5 cereri parvenite la acest subiect de modificare a terenurilor din grădini în utilizarea lor pentru construcții locative.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările