ialovenionline

Guvernare locală

354452004 1217757868810123 1611851914425755129 n

Se convoacă ședința consiliului local Zîmbreni. Aprobarea acordului de colaborare cu primăria Pungești din Vaslui, pe ordinea de zi

10 iunie 2024
207 vizualizări

Consilierii comunei Zîmbreni ar putea vota pentru modificarea bugetului la ședința ordinară convocată pe 11 iunie, ora 14:00, în incinta primăriei. O dispoziție de convocare a fost semnată de primarul comunei, Daniel Țonu, iar ordinea de zi sunt 21 de subiecte. Proiectele de deccizie au fost publicate pe o rețea de socializare.

Amenajarea teatrului de vară, organizarea Festivalului Internațional al Fanfarelor, aprobarea rezultatelor unei licitații, examinarea cererilor sunt câteva din subiectele de pe oridinea de zi.

Potrivit proiectelor de decizie, titlul de „Cetățean de onorare al comunei Zâmbreni” ar putea fi oferit lui Victor Saratila.

De asemenea, consilierii urmează să aprobe un acordul de Cooperare între primăria comunei Pungești, judelul Vaslui, România și primăria comunei Zîmbreni, stabilind astfel parteneriate de dezvoltare.

Amintim că ședințele sunt publice și oricine poate asista.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările