ialovenionline

Guvernare locală

Consiliul raional Ialoveni2

Se convoacă ședința Consiliului Raional Ialoveni. Vezi ce subiecte sunt pe ordinea de zi

18 mai 2023
565 vizualizări

Pe 25 mai, ora 11:00 în sala mare de ședințe a Consiliului raional Ialoveni va avea loc ședința ordinară a consiliului. O decizie în acest sens a fost semnată de președintele raionului, Mihail Silistraru și numără 15 subiecte spre discuție.

Terenul pe care se află clădirea Consiliului Raional Ialoveni urmează să treacă în proprietatea publică a Consiliului, fiind oferit cu titlu gratuit de către primăria orașului Ialoveni. Tot în proprietatea publică a Consiliului Raional Ialoveni ar urma să treacă și drumul local L508 din proprietate publică a statului. Iar hotarele localitățiii Văsieni urmează să fie actualizate.

În cadrul ședinței se vor aloca resurse financiare, se vor aproba modificări în unele decizii ale consiliului, se vor casa mijloace fixe și se va informa despre constatările și recomandărilor conținute în Raportul de audit al Curții de Conturi a Republicii Moldova. 

 Pe plan educațional, consilierii vor discuta despre odihna copiilor în taberele de vară în sezonul estival 2023, prognoza numărului de clase și a numărului de elevi  care vor fi încadrați în  sistemul de învățământ al anului de studii 2023-2024 și semnarea Acordului de parteneriat între Consiliul Raional Ialoveni și Asociația Obștească „Eco-Răzeni” privind implementarea Programului raional „Fondul pentru Tineri Ialoveni”.

Până în acest moment proiectele de decizie nu se regăsesc pe pagina web a Consiliului, așa cum prevede dispoziția.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările