ialovenionline
sectie covid 5 august scaled„Recepția” din secția Covid-19 din Spitalul raional Ialoveni// Foto: Veaceslav Aftene

Secția COVID din Spitalul raional Ialoveni se închide

28 ianuarie 2021
1245 vizualizări

Un ordin în acest sens a fost emis la 25 ianuarie 2021 de către Ministerul Sănătății prin care abrogă ordinul nr. 686 din 23 iulie 2020 „Cu privire la acordarea asistenței medicale persoanelor care întrunesc criteriile definiției de caz COVID-19 în Spitalul raional Ialoveni”.

Conform informațiilor obținute de IaloveniOnline, secția covid din Ialoveni va activa până la „ultimul pacient” internat la tratament.

În Spitalul raional Ialoveni va activa în continuare Secția REABILITARE POST COVID.
Cei care au fost bolnavi de covid și au indicații pentru reabilitare, prin intermediul medicului de familie pot beneficia de asistență medicală post-covid în stationar într-o secție performantă!

Secția Covid din Spitalul raional Ialoveni a fost deschisă la sfârșitul lunii iulie 2020 și în ea s-au trat pacienți în special din localitățile raionului Ialoveni, dar și din alte raioane. Secția era amplasată la etajul 2 și 3 dintr-un bloc al spitalului și avea o intrare separată.

ordin inchidere sectie

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările