ialovenionline

Guvernare locală

diana josu branisteDiana Josu Braniște - noua șefă a Secției raionale de Cultură Ialoveni// Foto: Veaceslav Aftene

Secția Cultură a raionului Ialoveni are o șefă nouă

2 aprilie 2021
690 vizualizări

Din luna martie 2021, în fruntea Secție Cultură a raionului Ialoveni a fost numită o nouă persoană. Diana Josu-Braniște a câștigat concursul pentru această funcție și decizia de numire a fost votată unanim toți consilierii prezenți la ședință din 4 martie 2021.

Numirea în funcție de către Consiliul raional Ialoveni  a fost făcută în baza procesului verbal din 3 februarie 2021 al ședinței Comisiei de concurs pentru ocuparea funcției de șef Secție Cultură. Învingătoare al concursului fiind declarată Diana Josu-Braniște.

Până la numirea definitivă în funcție a fost stabilită și o perioadă de probă de 6 luni, până la 10 septembrie 2021 și un mentor în persoana vicepreședintei raionului Ialoveni, Galina Tonu.

Conform deciziei nr. 2 din martie 2021, noul conducător al Secției cultură va avea un salariu de bază de 9 250 de lei.

decizie numire sef la cultura
Decizia CRI de numire conducător nou la Secția Cultură Ialoveni

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările