ialovenionline

Guvernare locală

Screenshot 2023 07 25 07.29.21

Ședința Consiliului Dănceni: Scoaterea la licitație a unui teren agricol – pe ordinea de zi

25 iulie 2023
446 vizualizări

Consilierii locali ai satului Dănceni sunt convocați în ședință ordinară, joi, 27 iulie, ora 15:00. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primara localității, Victoria Butuc-Guranda. Pe ordinea de zi sunt 14 subiecte.

Printre subiecte se numără corectarea erorilor, transmiterea în gestiune a unui lot de carte cu titlu gratuit, scoaterea la licitație a unui teren agricol, schimbarea modului de folosință a unor terenuri și desemnarea candidaturilor pentru constituirea organelor electorale.

Potrivit proiectelor de decizie se propune spre expunere la licitație  cu strigare publică de vânzare-cumpărare bunul  imobil proprietate publică a satului Dănceni, din domeniul privat, sectorul 108 cu nr. cadastral – 55161080711, suprafața – 0,3594 ha, teren extravilan, destinație agricolă, cu prețul inițial – 26 405 lei.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările