ialovenionline

Guvernare locală

primaria 98149900

Ședința consiliului local Cigîrleni: Din proiectele de decizie publicate lipsește cel ce vizează aprobarea rezultatelor unei licitații

29 iunie 2023
327 vizualizări

Abrogarea deciziei consiliului din februarie 2023 privind transmiterea în folosință la balanță contabilă a unui bun imobil, modificarea bugetului și oferirea titlului de „Cetățean de Onoare” al localității sunt subiectele ce vor fi discutate de consilierii din Cigîrleni la ședința consiliului din 30 iunie, ora 10:00. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte. Primăria Cigirleni a publicat proiectele de decizie pe o rețea de socializare, însă a omis un proiect de decizie ce vizează rezultatele unei licitații.

Consilierii ar putea desemna patru persoane la titlul de „Cetățean de Onoare” al localității. Aceștia sunt: Bîcov Vasile, Diana Josu-Braniște, Mihalaș Mihai și Pînzaru Galina. Potrivit proiectului de decizie, titlul se oferă pentru devotament în activitate, poziție civică, sentiment înalt de patriotism și umanism și care au contribuit dezinteresat la dezvoltarea localității.

Tot la ședință se va vota modificarea bugetului local, unde vor fi redirecționați bani pentru iluminat.

Screenshot 2023 06 29 09.32.16
1 6
2 3

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările