ialovenionline

Guvernare locală

IaloveniOnline Primaria Rusestii Noi 2 scaled

Ședință extraordinară la Ruseștii Noi. Patru subiecte sunt pe ordinea de zi

7 iulie 2023
287 vizualizări

Consilierii locali din Ruseștii Noi sunt convocați în ședință extraordinară. Primara localității, Valentina Meșină, a semnat o dispoziție de convocare a consiliului la data de 11 iulie, ora 16:00, în incinta Primăriei. Pe ordinea de zi sunt 4 proiecte.

Primăria Ruseștii Noi a publicat pe rețelele de socializare și proiectele de decizie. Astfel, conform unui proiect urmează a fi alocați 5000 de lei pentru a dota porțile terenului sportiv din comună cu plasă.

O altă decizie vizează garantarea contribuției Primăriei Ruseștii Noi și primirea tranșei cu numărul doi din partea Primăriei Domnești, județul Ilfov, România, pentru definitivarea lucrărilor de construcție a anexei de la școala-grădiniță din Ruseștii Noi.

dispozitie Rusestii Noi
Decizie 41
decizie 42
Decizie 43
Decizie 44

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările