ialovenionline

Guvernare locală

Serviciul social Echipa Mobila. scaled

Serviciul „Echipa Mobilă” din raionul Ialoveni a fost lichidat

6 aprilie 2021
700 vizualizări

„Echipa Mobilă” din raionul Ialoveni a fost lichidată

Serviciul social „Echipa Mobilă” din raionul Ialoveni a fost lichidat printr-o procedură de abrogare a deciziei de organizare și funcționare a serviciului respectiv în anul 2010.

Într-o notă de fundamentare, Veronica Rusu, șef-adjunct Direcția Generală de Asistență Socială Ialoveni, argumentează de ce este necesară această lichidare de serviciu social, printre care putem enumera: lipsa angajaților conform statelor de personal, lipsa de beneficiari, iar potențialii beneficiari ai serviciului Echipa Mobilă beneficiază de servicii la alte instituții, neîncredere în prestarea serviciilor, etc.

După mai multe dezbateri în plenul ședinței, consilierii raionali, cu majoritate de voturi, au aprobat, la ședința CRI din 4 martie 2021, lichidarea Serviciul social „Echipa Mobilă” din raionul Ialoveni.

Lichidare echipa mobila 1
Lichidare echipa mobila 2
Lichidare echipa mobila 3

Specialiștii și beneficiarii Serviciului social Echipa Mobilă Ialoveni, înainte de ședința Consiliul raional Ialoveni au inițiat și o petiție pentru a cere că Echipa Mobilă Ialoveni să nu fie lichidată. Această petiție a adunat și 391 de semnături, dar consilierii raionali n-au ținut cont de petiție.

Petiția respectivă poate fi văzută aici: https://www.petitieonline.com/sos_lichidarea_serviciilor_sociale_specializate_pe_timp_de_pandemie?fbclid=IwAR3KNM1v6MTkHaulrFVi-oXZniIiAuIV9-1_YbHu2OVdvRXecJj2Q5j2Lnc


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările