ialovenionline
Screenshot 2022 01 23T073726.167

Șofer în stare de ebrietate alcoolică, oprit în localitatea Suruceni de polițiștii din Ialoveni

23 ianuarie 2022
401 vizualizări

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Ialoveni au depistat un șofer în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit în seara zilei de 20 ianuarie, în jurul orei 23:10, în localitatea Suruceni.

Potrivit polițiștilor, automobilul de marca Mercedes se deplasa în mod agresiv și haotic. Deși oamenii legii l-au somat să stopeze, șoferul a apăsat pe accelerator și și-a continuat drumul. Într-un final, șoferul a fost oprit.

Fiins testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 1,04 mg/l alcool în aerul expirat. Pe caz a fost inițiat un proces penal în baza art. 264/1 Cod Penal al Republicii Moldova, pe faptul conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Șoferul are 32 ani și este originar din Șoldănești.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările