ialovenionline
My Post 2

Șoferul ajuns la spital, în urma accidentului din 30 mai, a decedat

27 iunie 2021
554 vizualizări

Șoferul ajuns la spital în urma accidentului din orașul Ialoveni, din seara zilei de 30 mai, a decedat pe patul de spital. Anunțul a fost făcut ieri de rude.

„Dragi prieteni, colegi, rude, toți cei ce ați fost cu gândul la familia noastră, cu multă durere în suflet vă anunțăm că în această dimineață Vitalie Pașa, tată a doi copii, soț minunat, naș extraordinar, prieten și om cu o inimă mare, a pierdut lupta cu viața. Vitalie Pașa a decedat pe patul de spital, unde s-a aflat timp de aproape o lună, în stare gravă, suportând mai multe intervenții chirurgicale, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier, în data de 30 mai, în orașul Ialoveni, de un șofer, care conducea cu viteză excesivă, izbindu-se în mașina lui. În momentul accidentului, în mașina victimei se aflau doi minori și un adult de 18 ani, care s-au ales cu traumatisme și stare de șoc. Am sperat, ne-am rugat, zilnic, pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Acum, ne va veghea de acolo de sus, iar noi ne vom ruga pentru sufletul lui. Durerea familiei noastre este nemărginită, iar această pierdere ne-a rupt sufletul. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Vitalie a fost un om minunat, pozitiv, optimist și așa va rămâne mereu în sufletele noastre.Noi vă mulțumim și vă suntem recunoscători tuturor celor care n-ați rămas indiferenți de situația noastră și de tragedia familiei noastre și ați făcut donații ca sa-l salvăm pe Vitalie. Vă suntem recunoscători pentru receptivitate, pentru fiecare gând bun, rugăciune și ajutor financiar. Vitalie va fi înmormântat în orașul Ialoveni. Despre locul și ora când se va ține slujba de pomenire vă vom anunța ulterior.Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în gradina sa”, este mesajul unei rude, pe contul său de Facebook.

Amintim, pe 30 mai, în jurul orei 19:00, în Ialoveni a avut loc un accident rutier cu implicarea a două mașini. Patru persoane, toate din Volkswagen Golf, au fost preluate de medici. Este vorba despre șoferul în vârstă de 47 de ani și 3 pasageri: un tânăr de 17 ani și doi minori de 3 și 7 ani. Mai multe detalii vedeți AICI.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările