ialovenionline

Guvernare locală

Teren linga Piata bloc 7 etaje 1 scaled

Solicitare de construcție a unui bloc cu 7 ETAJE și parter pe strada N. Testimițeanu (în spate la piață)

4 mai 2022
972 vizualizări

Pentru un teren cu suprafața de aproape 17 ari, amplasat lângă Piața din orașul Ialoveni, cetățeanul care îl deține în proprietate privată solicită „eliberarea actelor permisive pentru elaborarea proiectului pentru construcția blocului locativ cu regim de înălțime S+P+7E,” adică bloc cu SUBSOL + PARTER + 7 ETAJE, cu respectarea prevederilor prescripțiilor specifice UTR-4 din Regulamentul local de urbanism a or. Ialoveni, aprobat prin decizia Consiliului orășenesc Ialoveni nr. 06/01 din 19 decembrie 2018.

Terenul cu nr. cadastral 5501.205.544 este amplasat în UTR – 4, Subzona funcțională R24, Subzona locuibilă cu blocuri locative multietajate și alte funcțiuni complementare.

Terenul este marcat în Planul Urbanistic cu culoarea ORANGE, care înseamnă că pe acele terenuri se pot ridica blocuri cu până la 7 etaje.

Decizia finală de aprobare sau respingere a acestei solicitări de a construi un bloc locativ cu 7 etaje pe strada N. Testimițeanu va fi luată de consilieri prin vot, la ședința din 19 mai 2022.

pug 6
Amplasarea terenului conform datelor din Planul Urbanistic al orașului Ialoveni
Proiect de decizie Teren 6 modificare PUG
Teren 6 modificare PUG e cadastru
Amplasarea terenului conform datelor de site-ul e-cadastru.md
detaliat teren 6
gmaps Teren 6 modificare PUG
Amplasarea terenului conform datelor de pe google maps
Teren linga Piata bloc 7 etaje 5
Teren linga Piata bloc 7 etaje 4
Teren linga Piata bloc 7 etaje 3
Teren linga Piata bloc 7 etaje 2

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările