ialovenionline

Guvernare locală

TEREN 1 BLOC 7 etaje Timisoara

Solicitare de construcție a unui bloc cu 7 etaje și parter pe strada Timișoara (lângă cele 3 blocuri existente)

4 mai 2022
774 vizualizări

Cetățeanul care deține un teren privat de aproape 14 ari, amplasat pe strada Timișoara (lângă cele 3 blocuri cu 9 etaje) solicită de la Consiliul orășenesc Ialoveni eliberarea actelor permisive pentru elaborarea proiectului pentru construcția blocului locativ cu regim de înălțime S+P+7E, adică SUBSOL+ PARTER+ 7 ETAJE.

Teren 1 Timisoara

În proiectul de decizie „Cu privire la aprobarea reglementărilor urbanistice pentru terenurile proprietate privată” , care urmează a fi consultat cu cetățenii este indicat:

se permite amplasarea unui bloc locativ cu regim de înălțime S+P+7E, cu respectarea prevederilor prescripțiilor specifice UTR-4 din Regulamentul local de urbanism a or. Ialoveni, aprobat prin decizia Consiliului orășenesc Ialoveni nr. 06/01 din 19 decembrie 2018.

Terenul cu nr. cadastral 5501.203.1032 are o suprafață de aproape 14 ari și modul de folosință „pentru construcții”.

Conform informațiilor actuale din Planul Urbanistic General al orașului Ialoveni, terenul este parte din UTR – 1, Subzona funcțională R2-1, Subzona locuibilă cu blocuri locative multietajate și alte funcțiuni complementare – marcat cu culoarea ORANGE, care înseamnă că pe acele terenuri se pot ridica blocuri cu până la 7 etaje:

pug 1
Amplasarea terenului conform datelor din Planul Urbanistic al orașului Ialoveni

Decizia finală de aprobare sau respingere a acestei solicitări de a construi un bloc locativ cu 7 etaje pe strada Timișoara va fi luată de consilieri prin vot, la ședința din 19 mai 2022.

Proiect de decizie Teren 1 modificare PUG
Teren 1 modificare PUG e cadastru
Amplasarea terenului conform datelor de site-ul e-cadastru.md
detaliat teren 1
gmaps Teren 1 modificare PUG
Amplasarea terenului conform datelor de pe google maps


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările