ialovenionline
stadion central ialoveni 06 2022

Stadionul raional Ialoveni va fi reconstruit. În 2022 vor fi investiți 2,5 milioane lei

28 mai 2022
2122 vizualizări

Stadionul Raional Ialoveni va fi reconstruit. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Raional din 19 mai 2022. Conform deciziei, pe parcursul anului 2022 vor fi investiți în realizarea proiectului 2,5 milioane de lei, o parte din aceștia fiind oferiți de Municipiul Arad. Valoarea totală a proiectului se ridică la 8 milioane de lei.

Cei 8 milioane de lei vor fi alocați pe etape, în limitele bugetelor ce vor fi aprobate de autoritățile raionale. În 2022, Consiliul raional a alocat deja 2 milioane de lei, iar Consiliul Județean Arad va aloca 500.000 de lei (25.000 de euro). Potrivit președintelui raionului, Federația Moldovenească de Fotbal va oferi gazonul, care costă în jur de 3 milioane de lei.

De asemenea, în cadrul vizitei oficiale în România, președintele raionului Ialoveni, Mihail Silistraru, a discutat cu președintele Consiliuliu Județean Dâmbovița, care a dat asigurări că la ședința consiliului din luna iulie va pune în discuție acordarea unui suport financiar Consiliului raional Ialoveni, pentru renovarea stadionului raional.

„Noi prevedem ca anul acesta să facem covorul, iar anul viitor să facem scaunele, vestiarele și amenajarea (terenului adiacent)”, a declarat Mihail Silistraru în cadrul ședinței consiliului.

Stadionul raional din Ialoveni este în gestiunea Consiliului Raional Ialoveni din anul 2012.

stadion central ialoveni 06 2022 2

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările