ialovenionline
Untitled Prezentare 169 3

Stelian Cucu își încheie mandatul de șef al Centrului de Sănătate Ialoveni

15 decembrie 2023
583 vizualizări

Consiliul raional Ialoveni a aprobat la ședința anterioară încetarea contractului individual de muncă al șefului Centrului de Sănătate Ialoveni, Stelian Cucu, în legătură cu atingerea vârstei de 65 de ani – vârsta limită la care o persoană poate ocupa funcție de conducere. Din 14 decembrie, acesta nu mai este conducătorul instituției. 

Conform proiectului aprobat de consiliu, noul director al Centrului de Sănătate urmează a fi numit de către președintele raionului, prin dispoziție. Acest aspect, însă, a creat disensiuni între consilieri. Consilierul Platformei DA a insistat ca noul director al Centrului de Sănătate să fie numit prin concurs. 

Fostul secretar al Consiliului, Nicolae Mereacre, a declarat că Stelian Cucu a fost numit tot prin dispoziția președintelui raionului. Tototdată s-a mai discutat că  un concurs va fi totuși organizat, însă nu unul clasic, ci „un concurs de CV-uri”. Comisia de concurs va forma o comisie care va discuta discuta în cadrul interviurilor calitățile candidaturilor la funcția de șef al Centrului de Sănătate Ialoveni.

„Eu și colegii mei suntem conștienți că lucurile bune în instituțiile medicale pot fi realizate doar cu suținerea dvs, unde nu este susținerea dvs, a primăriilor, se bate pasul pe loc. Mulțumesc pentru susținere”, s-a adresat Stelian Cucu consilierilor raionali. 

Președinta raionului a oferit lui Stelian Cucu o diplomă de gratitudine, în semn de apreciere a profesionalismului si a competenței demonstrate în  executarea atribuțiilor de serviciu pe parcursul a mai bine de 40 de ani. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările