ialovenionline
362150505 833680658348290 9108642774743817791 n

Strada Alexandr Pușkin din Răzeni va fi redenumită în Măgurele

10 august 2023
948 vizualizări

Strada Alexandr Pușkin din Răzeni va fi redenumită în Măgurele. O decizie în acest sens a fost adoptată de consiliul comunei, la data de 21 iulie. Ideea de redenumire a străzii aparține locuitorilor ei, care au dorit să mulțumească pentru suportul financiar în reparația străzii orașului Măgurele, din județul Ilfov, România, cu care comuna Răzeni are semnat un acord de înfrățire încă din 2017.

Eugeniu Gurău, viceprimarul comunei Răzeni susține că redenumirea străzii este un gest mic, de recunoștință, pe care îl poate face primăria Răzeni pentru orașul Măgurele, din județul Ilfov, România. „De când am realizat înfrățirea cu orașul Măgurele, din județul Ilfov, România am avut parte în fiecare an de susținere financiară în mai multe lucrări realizate în comună, reparația drumurilor, asfaltarea drumurilor, astuparea ravenei. Strada Alexandr Pușkin este una din străzile care a beneficiat de bani pentru reparație. Era drum de țară, acum este pietriș”.  

Întrebat despre ce părere au locuitorii de redenumirea străzii, viceprimarul spune că însășii locuitorii ei au venit cu un demers de a fi redenumită strada din Alexandr Pușkin în Măgurele.

Potrivit deciziei, modificările urmează a fi comunicate la Agenția Servicii Publice, Departamentului Cadastru pentru efectuarea modificărilor în planul de adrese.

Screenshot 2023 08 09 at 23.54.57


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările