ialovenionline

Strângere de fonduri pentru șoferul ajuns în stare gravă la spital, în urma accidentului din Ialoveni

2 iunie 2021
2258 vizualizări

Șoferul ajuns la spital în urma accidentului din orașul Ialoveni, din seara zilei de 30 mai, este în stare foarte gravă și are nevoie de mai multe operații peste hotare. Rudele și colegii săi au pornit o campanie de strângere de fonduri pe rețelele de socializare, pentru a ajuta familia victimei.

Bărbatul este internat la Spitalul de Urgență din Chișinău, cu fractură la bazin și la coloana vertebrală. Aici i s-a făcut o intervenție chirurgicală, însă vor fi necesare și altele, care sunt costisitoare, spun apropiații șoferului.

„Se află într-o stare foarte gravă, are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale care trebuie făcute peste hotarele țării. Familia nu dispune de așa resurse. Vă rugam pe toți cu inimă mare să ajutăm să se recupereze”, scrie una din rudele bărbatului.

Amintim, pe 30 mai, în jurul orei 19:00, în Ialoveni a avut loc un accident rutier cu implicarea a două mașini. Patru persoane, toate din Volkswagen Golf, au fost preluate de medici. Este vorba despre șoferul în vârstă de 47 de ani și 3 pasageri: un tânăr de 17 ani și doi minori de 3 și 7 ani. Mai multe detalii vedeți AICI.


Distribuie

Lasă un răspuns

ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

84 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat, corupție, ilegalități, străzi sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările