ialovenionline
Alegeri locale Suruceni 2023

Suruceni: Șase candidați s-au înregistrat la funcția de primar. Vezi cine sunt consilierii propuși

7 octombrie 2023
888 vizualizări

Șase candidați s-au înregistrat în cursa electorală pentru funcția de primar al satului Suruceni. Este vorba de Gorceac Sergiu – Partidul Acțiune și Solidaritate, Vremea Alexandru –  Liga Orașelor și Comunelor, Reniță Lidia – Partidul ,,ȘANSĂ”, Berezovschi  Andrei – Partidul Liberal Democrat din Moldova, Suruceanu Eva – Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și Crețu Ion – candidat independent.

candidati primar Suruceni 2023

Candidatul Sergiu Gorceac este actualul primar al satului Suruceni, ales în 2019 pe lista Bocului electoral „ACUM Platforma DA și PAS”.

Pentru Consiliul local șase partide și-au înaintat candidați. Astfel, Partidul Acțiune și Solidaritate are 14 candidați, dintre care 7 femei si 7 bărbați, Partidul ,,Liga Orașelor și Comunelor” are 11 candidați, dintre care 4 femei și 7 bărbați, Partidul Liberal Democrat din Moldova – 10 candidați, dintre care 4 femei și 6 bărbați. Partidul Socialiștilor din Republica Moldova are 7 candidați, dintre care 4 femei și 3 bărbați, Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei are 7 candidați, dintre care 3 femei si 4 bărbați,  P.P,,ȘANSĂ” are 10 candidați, dintre care 6 femei și 4 bărbați. 

Lista completă poate fi văzută mai jos.

consilieri pas suruceni 2023
pldm consilieri suruceni 2023
CONSILIERI PSRM SURUCENI 2023
pdcm consilieri suruceni 2023
loc consilieri suruceni 2023
consilieri sansa suruceni 2023

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările