ialovenionline
Foto simbolFoto simbol

Suruceni: Un biciclist a fost spulberat mortal de un automobil

17 octombrie 2023
3967 vizualizări

Un bărbat de 43 de ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină. Tragedia s-a întâmplat ieri, 16 octombrie, în localitatea Suruceni. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar deocamdată este neidentificat.

Potrivit Inspectoratului General de Poliție Ialoveni, „Aseară, în jurul orei 19:45 poliția din Ialoveni a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în localitatea Suruceni.  La fața locului, polițiștii au depistat pe partea carosabilă un bărbat de 43 ani, care preliminar a fost tamponat de un mijloc de transport, iar urmare a traumatismelor primite, acesta a decedat până la sosirea echipajului medical. Șoferul a părăsit locul faptei”, susține Mariana Didenco, ofițeră de presă, Inspectoratul de Poliție Ialoveni.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, în baza art. 264 Cod Penal, fiind întreprinse măsuri de localizarea a șoferului, dar și pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările