ialovenionline
img 5528

Tabără de zi, organizată gratuit pentru copiii din orașul Ialoveni și alte localități din raion

6 iunie 2023
1168 vizualizări

O tabără de zi pentru copii este organizată în această săptămână în orașul Ialoveni, în scuarul de lângă blocurile de locuit de pe strada Basarabia (adiacentul Pieței Agroindustriale). Evenimentul este gratuit pentru toți copiii și este organizat de Biserica Betel din orașul Ialoveni.

img 5526

Astfel de evenimente vor avea loc în alte localități, pe parcursul verii (Bîc, Voinova, Crihana, Negrești, Strășeni, Humulești, inclusiv localități din raionul Ialoveni: Mileștii Mici – 12-16 iunie, Pojăreni – 17-21 iulie, Gangura – 31 iulie-4 august.

„Menirea acestor evenimente este să oferim o sărbătoare copiilor. Este o tabără de zi pentru copii, în care copiii beneficiază de  distracție, de un timp minunat, tobogan, vată dulce, pop corn, starturi vesele, surprize, gustări, dulciuri. Totul gratuit.

O să fie și un program moral- educativ. Copiii o să învețe să fie cuminți, să aibă un comportament frumos, să vorbească frumos”, spune Veaceslav Sanduța, preotul Bisericii Betel.

img 5527

Slujitorul spune că toate cheltuielile legate de organizare și consumabile sunt asumate de Biserica Betel.

„Noi facem totul pe baza de voluntariat, dar dacă am achita toate salariile, s-ar ridica la o sumă exorbitantă. Dacă să punem în calcul investiția – tobogane, bătută și toate celea – peste 75 de mii de euro. Dar, un eveniment cu consumabilele care sunt, costă peste 25 de mii de lei”.

Veaceslav Sanduta spune că pentru organizarea evenimentelor colaborează cu autoritățile locale, care pun la dispoziție spațiu public.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările