ialovenionline

Guvernare locală

Primaria Ialoveni 1

Taxele locale și bugetul orașului Ialoveni 2022, pentru a treia oara pe ordinea de zi a ședinței Consiliului orășenesc

28 decembrie 2021
942 vizualizări

ACTUALIZARE: Taxele locale și bugetul orașului Ialoveni au fost aprobate de către consilieri. Cu un articol desfășurat cu referire la aceste proiecte, vom reveni curând.

Consilierii orașului Ialoveni sunt întruniți pentru a treia oară pentru a aproba taxele locale și bugetul orașului pentru anul 2022. Prin dispoziția Primarului orașului Ialoveni Sergiu ARMAȘU, astăzi, ora 14.00, în sala Casei de Cultură Raională „Andrei Ungureanu” Ialoveni, se convoacă ședința extraordinară a Consiliului orășenesc Ialoveni.

Pe ordinea de zi sunt doar 3 subiecte, printre care proiectul cu privire la taxe locale și cel cu privire la buget. Aceasta va fi a treia ședință în care vor fi discutate aceste cele două subiecte, întrucât în ședințele anterioare, consilierii locali nu au le-au aprobat. Detalii despre motivele pentru care nu au fost aprobate taxele locale la ședința anterioară, vedeți AICI.

Citește și: DOC// Mai multe taxe locale ar putea fi majorate începând cu 2022. Proiectul propus de Primăria Ialoveni

269853097 279928730828377 148036387324111048 n

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările