ialovenionline
forum antreprenoriat tineri ialoveni 2019Forumul Raional de Tineret 2019, Centrul de Business Ialoveni

Tinerii din raionul Ialoveni sunt invitați la FORUMUL RAIONAL DE TINERET 2021

1 iunie 2021
1268 vizualizări

Partenerii Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”, Consiliul raional Ialoveni și Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni”, invită tinerii din localitățile raionului Ialoveni, cu vârste cuprinse între 14 și 35 ani, să participe la FORUMUL RAIONAL DE TINERET, care se va desfășura sâmbătă, 5 iunie 2021, orele 11:00 – 15:00, la Centrul de Business Ialoveni, situat în pădurea din Ruseștii Noi. Evenimentul se desfășoară în contextul lansării procesului de elaborare a Programului de dezvoltare a politicilor de tineret ale raionului Ialoveni pentru anii 2022 – 2026.

În agenda evenimentului, sunt incluse trei ateliere de lucru:

  1. Informarea participanților despre procesul de elaborare a programului de tineret;
  2. Identificarea problemelor cu care se confruntă tinerii din localitățile raionului;
  3. Formularea soluțiilor pentru depășirea problemelor identificate.

Doritorii de a participa la Forum trebuie să se înscrie în prealabil prin completarea și expedierea formularului https://forms.gle/W1wATnzFB1t756qb7 până la data de 03 iunie 2021.

Participanții la eveniment vor purta măștile de protecție și vor respecta la maximum distanța fizică de min 1 m dintre persoane.

Contactele organizatorilor: Sergiu Gurău, director executiv, A.O. ,,Eco-Răzeni”, 079641243; Victor Pletosu, specialist principal în domeniul politicilor de tineret, 068230922.

forum tineret ialoveni 2021

Forumul se desfășoară în cadrul proiectului regional ,,Activismul tinerilor – soluția dezvoltării comunitare”, implementat de Asociația Obștească Eco-Razeni în parteneriat cu administrația raionului Ialoveni, în cadrul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările