ialovenionline

Guvernare locală

Primaria Tipala 1

Țipala: Consilierii au alocat 800 de mii de lei pentru reparația străzii Constantin Stamati

31 mai 2024
320 vizualizări

Strada Constantin Stamati din comuna Țipala va fi reparată în acest an din fondul rutier alocat pentru anul 2024. Consilierii din Țipala au alocat la ședința din 21 mai, 800 de mii de lei, pentru reparația capitală a străzii.

Potrivit deciziei, strada va fi reparată capital și va fi construită cu beton asfaltic. 
Primarul comunei, Silviu Bivol, spune că lucrările de reparație vor începe după ce va fi făcută licitația.  „Planificăm să finalizăm  lucrările  până la sfârșitul lunii septembrie, dorim să asfaltăm 2100 de m2 și 600m2 de pietriș”, spune primarul. 

Întrebat despre contribuția locuitorilor pentru realizarea lucrărilor, primarul spune că nu este o obligație, oamenii vor decide.  „Din discuțiile cu localnicii ei sunt dispuși să contribuie cu o sumă de 270 de mii de lei”, constată primarul comunei.  

Screenshot 2024 05 31 at 09.53.00

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările