ialovenionline
Primaria Tipala

Țipala: Primăria intenționează să expună la licitație mașina stricată LADA

20 mai 2024
241 vizualizări

Primăria Comunei Țipala intenționează să scoată la licitație una din mașinile primăriei. Mașina de tip Lada procurată de primărie în 2010 ar putea fi vândută cu un preț inițial de 6400 de lei. Scoaterea la licitație a mașinii este unul din subiectele de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului local al comunei Țipala din 21 mai, ora 17:00. Proiectele de decizie pot fi văzute pe pagina oficială a comunei.

Primarul comunei Silviu Bivol spune că mașina LADA 21154, cu numărul de înmatriculare IL AZ 601 nu este într-o stare bună și este parcată de mai mulți ani în spatele primăriei. „S-a făcut un raport de evaluare a mașinii și este estimată cu o sumă de 6400 de lei, dacă nu greșesc. Automobilul este procurat din anul 2010, dar este nefuncțional de mulți ani, geamurile sunt stricate, scaunele deteriorate, primăria n-o mai utilizează”, ne-a spus primarul comunei.

Alte subiecte ce sunt pe ordinea de zi a ședinței consiliului sunt: aprobarea rezultatelor unei licitații, schimbarea modului de folosință a unui teren public, aprobarea regulamentelor, modificarea bugetului, etc.

Amintim că ședințele consiliului sunt publice și oricine poate asista la ele. 


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările