ialovenionline

Guvernare locală

Primaria Tipala

Țipala: Propunerile de proiecte investiționale sunt supuse consultărilor publice

13 iunie 2024
177 vizualizări

Primăria comunei Țipala organizează consultări publice cu cetățenii pentru patru proiecte de decizie ce vizează propuneri de proiecte investiționale. Cetățenii sunt îndemnați să trimită propuneri și recomandări în format de hârtie și electronic până pe data de 27 iunie. 

Proiectele de decizie supuse consultărilor sunt:

  1. Cu privire la înaintarea spre finanţare a proiectului   “Elaborarea Planului Urbanistic General al comunei Tipala, raionul Ialoveni”  în cadrul   Programului Naţional  „Satul European”

Scopul proiectului – Elaborarea Planului urbanistic General al comunei Ţipala

  1. Cu privire la înaintarea spre finanţare a proiectului investiţional “Amenajarea unui teren de joacă în satul Bălţai, raionul Ialoveni”
  2. Cu privire la înaintarea spre finanţare a proiectului investiţional “Amenajarea unui teren de joacă în satul Budăi, raionul Ialoveni”
  3. Cu privire la înaintarea spre finanţare a proiectului investiţional “Amenajarea unui teren de joacă în satul Ţipala, raionul Ialoveni”

Scopul proiectelor  – adoptarea deciziilor privind înaintarea spre finanţare a proiectelor investiţionale ce ţin de amenajare în comuna Ţipala: satul Budăi, satul Bălţaţi şi satul  Ţipala a terenurilor de joacă care vor  oferi copiilor și părinților acestora un loc de joacă și recreere modern, care corespunde necesităților fizice și morale.

Cetățenii pot expedia recomandările la proiectele de decizie supuse consultării publice pe suport de hîrtie sau în format electronic pe adresa electronică: [email protected] până pe data de 27 iunie 2024 la primăria comunei Ţipala.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările