ialovenionline

Guvernare locală

crispiFoto: Andrei Eremia, Zinaida Roșioru/ Președintele și secretara Comisiei Raionale Extraordinare de Sănătate Publică Ialoveni

Toți elevii din localitățile Costești, Molești, Răzeni, Puhoi, Ruseștii Noi, Dănceni și Zîmbreni au revenit cu prezența fizică la ore

20 aprilie 2021
1136 vizualizări

O decizie în acest sens a fost luată de către Comisia Teritorială Extraordinară pentru Sănătate Publică Ialoveni, ieri, 19 aprilie 2021. Hotărârea este justificată prin scăderea substanțială a numărului de infectări cu virusul Covid-19.

În starea de alertă ”Cod Roșu” rămân localitățile Ialoveni, Ulmu, Sociteni, Suruceni, Bardar, Văsieni și Mileștii Mici. În aceste localități procesul de învățământ se va desfășura cu prezența fizică a elevilor din treapta primară, liceală și clasele gimnaziale absolvente (IX), iar clasele V-VIII vor continua studiile online.

Totodată, Comisia a decis prelungirea programului de activitate a piețelor agricole alimentare și nealimentare pentru intervalul orar 7.00 – 18.00.

hotararea 28 crespi

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările