ialovenionline
Alegeri locale Hansca 2023

Trei candidați pentru fotoliul de primar de Hansca. Doar trei partide au înaintat liste cu consilieri

7 octombrie 2023
487 vizualizări

În cursa electorală pentru obținerea unui mandat de primar de Hansca au fost înregistrate 3 persoane: Moșneguțu Elena (PSDE), Cernei Lidia (PSRM) și Bostanica Anatolii (PAS). Moșneguțu Elena și Cernei Lidia au candidat și la alegerile din 2019, Moșneguțu obținând un mandat de primar cu 322 de voturi, în timp ce Cernei a obținut 16 voturi. 

Cernei Lidia este actuală angajată a Primăriei Hansca, în domeniul social, iar Bostanica Anatolii este arhitect de profesie. 

candidati primarHansca 2023
candidati primarHansca 20232

La funcția de consilieri locali Hansca au înaintat liste 3 partide: Partidul Liga Orașelor și Comunelor, Partidul Social Democrat European (fostul PD) și PSRM.

LOC a înaintat 5 candidați, PSDE (fostul PD) a înaintat 8 candidați, PSRM a înaintat 5 candidați. De menționat că LOC a înaintat cei mai tineri consilieri – trei dintre ei având 21 și 20 de ani.

Consiliul local Hansca urmează să aibă 9 consilieri.

candidati PSDE Hansca 2023 1
candidati PSRM Hansca 2023
consilieriLOC Hansca 2023


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările