ialovenionline
alegeri locale Horesti 2023

Trei partide au înaintat candidați pentru funcția de consilier în satul Horești. Cine sunt candidații la primar

9 octombrie 2023
649 vizualizări

Doar două persoane au fost înregistrate în cursa electorală pentru șefia Primăriei Horești. Este vorba despre Cigoreanu Petru – candidat înaintat de Partidul Acțiune și Solidaritate, și Zgircu Veaceslav – candidat înaintat de Partidul Liga Orașelor și Comunelor.

candidati primar Horesti 2023

Cigoreanu Petru este actualul primar al localității, aflat la al treilea mandat. Acesta este născut în 1971 și este inginer de profesie. În 2011 și în 2015 a candidat pentru funcția de primar al satului Horești din partea PLDM, iar în 2019 a candidat de pe listele blocului ACUM Platforma Da și PAS, câștigând alegerile în toate cele trei scrutine menționate.

PetruCigoreanu candidat PAS

Zgircu Veaceslav este născut în 1983, este tractorist de profesie și este directorul unei întreprinderi de colectare a deșeurilor.

LOC Zgircu Veaceslav Candidat

Pentru funcția de consilier, 3 partide au înaintat liste cu candidați: Partidul Acțiune și Solidaritate -14 candidați, Partidul Șansă – 7 candidați și Partidul Liga Orașelor și Comunelor (LOC) – 12 candidați. Cine sunt persoanele de pe listele înaintate, vedeți mai jos:

candidati consilier Horesti PAS 2023
candidati consilier Horesti PAS2 2023
candidati consilier Horesti PartidulSansa 2023
candidati consilier Horesti LOC 2023


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările