ialovenionline
Screenshot 2023 06 14T102901.002

Trei șoferi au fost depistați, în Cărbuna și în Horești, în stare de ebrietate la volan. Unul dintre ei a derapat de pe traseu

14 iunie 2023
1375 vizualizări

Trei șoferi sunt cercetați penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică.

În primul caz este vorba despre un locuitor al satului Cărbuna, în vârstă de 35 de ani, spune ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni. Acesta conducea un Renault Megane și a fost stopat de polițiști. Fiind testat cu aparatul Drager s-a constatat o concentrație a alcoolului de 0,55 mg/l.

În cel de-al doilea caz, de asemenea, este vorba despre un locuitor al satului Cărbuna, în vârstă de 54 de ani. Acesta se afla la ghidonul unei motociclete și avea o concentrație de 1,03 mg/l alcool în aerul expirat.

În alt caz, un bărbat de 60 de ani, din municipiul Chisinau, după ce a consumat băuturi alcoolice, a urcat la volanul unei Toyota. Acesta a derapat de pe traseu, în apropiere de Horești. Urmare a testării cu aparatul Drager s-a constatat o concentrație a alcoolului de 0,63 mg/l în aerul expirat.

În toate cazurile au fost inițiate cauze penale pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică, cu grad avansat, iar mijloacele de transport au fost duse la parcarea specială.

Oamenii legii reiterează: Conduceți prudent! Conduceți regulamentar și spuneți NU alcoolului la volan!


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările