ialovenionline
Screenshot 2023 05 31 09.34.32

Trei șoferi au fost depistați în timp ce conduceau în stare de ebrietate, în raionul Ialoveni

31 mai 2023
539 vizualizări

Doi bărbați, de 25 de ani și de 58 de ani au fost opriți de polițiști, în orașul Ialoveni, în timp ce conduceau automobile în stare de ebrietate. Un al treilea bărbat de 57 de ani, participant în trafic, conducând în stare de ebrietate, a fost depistat pe o stradă din Cigîrleni. În toate cele trei cazuri mijloacele de transport au fost ridicate iar șoferii cercetați penal. Incidentele au avut loc duminică seara și luni. Toate trei cazuri au fost depistate în mai puțin de 24 de ore. 

„Oamenii legii au stopat un bărbat de 25 de ani, care conducea haotic un Ford Tranzit pe o stradă din Ialoveni. În urma testării cu aparatul Drager s-a constatat că acesta avea o concentrație de alcool de 0,90 mg/l în aerul expirat.

Un alt bărbat de 57 de ani a fost depistat în stare de ebrietate în timp ce conducea un Audi A4, pe o stradă din localitatea Cigîrleni. Fiind somat de a stopa, acesta  nu s-a supus cerințelor legale ale oamenilor legii, accidentând automobilul de serviciu. În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au reușit să-l stopeze, iar după ce a fost testat alcoolscopic s-a stabilit o concentrație de 0,99 mg/l concentrația de alcool în aerul expirat.

În alt caz, un bărbat de  58 ani, conducând un Mercedes Sprinter, pe o stradă din Ialoveni, a pierdut controlul asupra volanului și s-a tamponat într-un obstacol. Fiind testat cu aparatul Drager s-a constatat o concentrație a alcoolului de 0,87 în aerul expirat”, precizează Poliția Republicii Moldova.

În toate cazurile mijloacele de transport au fost ridicate și transportate la parcarea specială, iar șoferii sunt documentați penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările