ialovenionline
statia terminus ialoveni

Troleibuzul 36 își prelungește traseul atât în Ialoveni, cât și în Chișinău

8 noiembrie 2020
3555 vizualizări

Ruta de troleibuz nr. 36, care leagă orașele Chișinău și Ialoveni, de maine, 9 noiembrie 2020, va fi prelungită până la ieșirea din orașul Ialoveni, direcția spre satul Piatra Albă. Totodată, în orașul Chișinău, troleibuzul va circula până la Gara feroviară și va reveni apoi la traseul anterior pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – str. V. Alecsandri.

De menționat, că odată cu prelungirea traseului, timpul de aștepare va fi mai mare cu circa 7 minute, deoarece numărul celor cinci troleibuze 36, nu a fost majorat. În același timp, pe teritoriul orașului Ialoveni două stații au fost excluse: stația Spitalul raional Ialoveni și stația Mircea Eliade.

În acest context, Primăria orașului Ialoveni, anunță ca graficul de circulație din stațiile de călători a fost actualizat.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările