ialovenionline
amoliga 2022Foto: Victor OREHOV / Socca, www.fmf.md

Turneul de fotbal Amoliga-Ialoveni și-a desemnat campioana la categoria seniori

21 februarie 2022
904 vizualizări

Echipa Ialoveni-Gaz a devenit câștigătoarea primei ediții a turneului raional de fotbal Amoliga-Ialoveni. Campioana a fost decisă doar în ultima etapă, în care fotbaliștii de la Ialoveni-Gaz i-au învins într-un meci foarte strâns pe cei din satul Costești, cu scorul de 3:2.

La competiție au participat 12 echipe de amatori din raionul Ialoveni, iar meciurile au avut loc în cadrul a 11 etape, în perioada 11 decembrie 2021 – 20 februarie 2022.

ialoveni gaz fotbal

Turneul de fotbal a fost organizat de către Consiliul raional Ialoveni în colaborare cu Asociația Raională de Fotbal, pe noul teren din centrul orașului Ialoveni.

Clasamentul final a turneului cupei de iarnă Amoliga Ialoveni seniori:

clasament seniori amoliga 2022

La categoria juniori, urmează să se dispute semifinalele și finala campionatului. Clasamentul după meciurile din etapa a V-a arată în felul următor:

clasamnet juniori amoliga 2022

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările