ialovenionline

Guvernare locală

Screenshot 2023 07 29 at 14.51.25

Ulmu: Consilierii au decis scoaterea la licitație a unui teren pentru construcții

7 august 2023
338 vizualizări

Un teren cu suprafața de 9 ari din intravilanul satului Ulmu va fi expus la licitație publică pentru vânzarea acestuia, conform unei decizii aprobate de consilierii locali la ședința din 25 iulie. Modul de folosință a terenului este pentru construcții.

Prețul de start al terenului, cu numărul cadastral 5534204.200, este de 227 de mii de lei, conform raportului de evaluare efectuat de o companie privată.

Comisia de licitație urmează să asigure organizarea și desfășurarea licitației de vânzare – cumpărare a terenului, conform legislației în vigoare. Primăria urmează să vină cu detalii privind data și ora organizării licitației. Banii obținuți din vânzarea terenului urmează să ajungă în bugetul localității.

dp 64c36d14d27e9 page 0001

Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările