ialovenionline
alegeri locale Ulmu

Ulmu: Doi candidați cu același nume pretind la funcția de primar. Cine sunt candidații la funcția de consilier

13 octombrie 2023
1712 vizualizări

Patru candidați au fost înregistrați în cursa electorală pentru funcția de primar al satului Ulmu. Printre aceștia se numără doi candidați cu același nume și același prenume. Aceștia au fost diferențiați, totuși, după patronimic.

Veaceslav Druceanu (52 de ani) este actualul primar al satului Ulmu. Acesta a candidat în 2019 de pe listele Partidului Democrat și a obținut primul său mandat la conducerea satului Ulmu. La alegerile din 5 noiembrie 2023, Druceanu candidează independent pentru încă un mandat de primar.

Oleg Nani (59 de ani) este candidatul PSRM la funcția de primar al satului Ulmu. Acesta este pensionar, jurist de profesie.

Cei doi candidați cu același nume sunt Tudor Goțonoagă. Unul este candidatul Platformei DA și este inginer mecanic de profesie, iar celălalt este candidatul PLDM-ului și este pensionar, de profesie conducător auto.

Ceea ce îi diferențiază este patronimicul: Tudor Goțonoagă Constantin (63 de ani) – candidatul PLDM și Tudor Goțonoagă Mihail (61 de ani)- candidatul Platformei DA.

ulmu candidati primar

Pentru funcția de consilier local în satul Ulmu au depus liste cu candidați 6 formațiuni politice: PSRM – 7 candidați, Partidul Democrația Acasă – 8 candidați, PAS- 11 candidați, PLDM- 9 candidați, Platforma DA – 7 candidați, PSDE – 10 candidați.

Listele pot fi consultate mai jos:

ulmu candidati consilier PSRM 1
ulmu candidati consilier democratia acasa
ulmu candidati consilier PAS
ulmu candidati consilier PAS2
ulmu candidati consilieri PLDM
ulmu consilieri PlatformaDA
candidati PSDE consilier ulmu


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

91 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările