ialovenionline

Guvernare locală

Consiliul raional Ialoveni toamna 2023

Ultima Oră! A fost ales președintele Raionului Ialoveni

4 decembrie 2023
2004 vizualizări

Natalia Eremia a fost aleasă președinta raionului Ialoveni. Aceasta a fost votată de 22 din cei 28 de consilieri prezenți astăzi, 4 Decembrie, în cadrul ședinței Consiliului Raional Ialoveni.

0000000000 717 1647x

Natalia Eremia, născută în 1985, este lector universitar, licențiată în Filologie și deține Master în Relații Internaționale. Aceasta a ocupat funcția de secretar de stat al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, după care a ocupat și funcție de conducere în cadrul Agenției de Dezvoltare Regională Centru.

De asemenea, în cadrul ședinței s-a propus și s-a aprobat optimizarea celor trei funcții de vicepreședinte de raion, urmând să rămână doar două funcții. În cele două funcții au fost propuși Eugen Secrieru (domeniile economic, atragerea investițiilor, dezvoltare regională și infrastructură) și Petru Beregoi (domeniile educație, cultură, tineret, sport, protecție socială și ocrotirea sănătății).

img 9245
20230109 1k8a6793

De menționat că Eugen Secrieru este născut în 1989, a activat până acum în cadrul ADR Centru și în cadrul ONDRL.

Petru Beregoi este născut în 1991, Răzeni, este jurnalist de profesie și a ocupat funcția de director al Agenției de Presă Moldpres.


Distribuie
ialoveni

Despre proiect

IaloveniOnline reprezintă o sursă de informare despre actualitatea locală, procesul de guvernare la nivel local, un instrument de sesizare a problemelor din raionul Ialoveni, dar și o platformă pentru discuții și comentarii.

mai multe informații

92 sesizări

ne implicăm pentru o comunitate mai bună

Dă de știre dacă ai observat o neregulă. Gunoi aruncat în stradă, corupție, ilegalități, drumuri sau trotuare deteriorate?

Pune umărul să le rezolvăm pe toate rând pe rând. Totul începe cu o sesizare.

Vezi toate sesizările